Брага в групите на ШЛ след голеада на \"Санчес Писхуан\"

23:41
Брага в групите на ШЛ след голеада на \"Санчес Писхуан\"
Спортинг Брага победи Севиля с 4:3 като гост в мач-реванш между двата тима и с общ резултат 5:3 се класира за групите на Шампионската лига.

"Андалусийците" натиснаха от първите секунди и във 2-а минута стигнаха до гол, но реферът отмени попадението заради засада. След трудното начало португалците изнесоха играта в по-предни позиции и на 2-3 пъти притесниха защитата на испанците. Севиля определено не играеше добре, в нападението на тима липсваше фантазия и грешките преобладаваха. Футболистите на Брага действаха добре в защита и атаките на домакините (предимно отляво) не се получаваха. В 30-а минута португалците поведоха. Сезар стреля отдалеч по земя, Палоп изби, но в краката на Матеус, който мушна топката във вратата. До края на полувремето Севиля не направи нищо, за да изравни.

Севиля започна второто полувреме с надеждата да отбележи нужните 3 гола. Натискът на "андалусийците" обаче не даде резултат, а в 58-а минута задачата на домакините стана почти непосилна. Матеус отдясно напредна и подаде към Родриго Лима, който отбеляза второ попадение за Брага. Две по-късно Луиш Фабиано намали на 1:2. В 84-а Хесус Навас даде някакви надежди на Севиля с изравнителен гол, но минута по-късно Лима бе точен за 3:2. Голеадата продължи и в 90-а минута съперниците си размениха по още едно попадение чрез Кануте и Лима.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
25.08.2010 12:47

Unbeatable_fen кво постижение бе ха ахах ха все едно ливърпул като играе в лига европа да е постижение .......

martosas
25.08.2010 01:56

не съм очаквал, че Севиля могат да бъдат толкова жалки в момента!!! Пуснах още първия мач 2-ка и така да се издънят... за този просто няма какво да говорим, жалка гледка! мн мн Зле! а до коментара на baresp - кво да ти кажа бате, с псевдоразбирачи и такива коментатори като тебе не се разправям *thumb_down*

Unbeatable_fen
25.08.2010 00:24

ти пак откаде знаеш 4е сезона им ще бьде провал та то още испанското не е запо4нало този уикенд запо4ва а и освен това ще играят в Лига Европа коети си е постижение !!!! *thumb_up*

baresp
24.08.2010 23:59

жалко за Севиля бяха в лошо форма от която ще излезнат скоро , но късно вече сезона им е провален жалко