Бенитес призова публиката на \"Анфийлд\" за спокойствие

15:01
Бенитес призова публиката на \"Анфийлд\" за спокойствие
Мениджърът Рафаел Бенитес заяви, че привържениците на Ливърпул няма от какво да са недоволни, след като отборът се намира на първото място в класирането на английската Висша лига. Точката от снощното равенство с Уест Хям бе достатъчна на мърсисайдци да изпреварят Челси, но публиката на "Анфийлд" остана недоволна от головата суша, която преследва любимците им вече във втора домакинска среща.

"Понякога феновете са разочаровани, когато не успяваме да спечелим, но според мен по-важното е, че сме на първо място в таблицата", каза испанският наставник.

"Публиката може да бъде разочарована след равенството у дома, но когато привържениците ни се приберат в къщи и погледнат класирането - те виждат, че Ливърпул е водач. Истината е, че ако бяхме вкарали ранен гол, най-вероятно щяхме да спечелим с голям резултат", каза още Рафа Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SmExYrKo
03.12.2008 19:59

Само един въпрос коя е най-великата агитка на острова Нещо не чувам

Enrico_24
03.12.2008 11:05

Поол няма да са шампиони,на 99,9% съм сигурен!!!
Много неща още им куцат,а мисля че тепърва Ман Юнд ще набират скорост...!?

Bookie
02.12.2008 16:30

За последно в ерата на старата Първа дивизия!Т.е. откак съществува Висшата лига Ливърпул винаги са били вечния претендент.Ама като гледам нито настоящето,а може би и следващото поколение няма да видят мърсисайдци шампион.Вечни loosers.Glory glory Man United

Radi_Zlatanov
02.12.2008 16:03

Не саветвай публиката , а твоите играчи ,че не знам кога сте ставали шампиони .Май преди едно поколение