Черноморец пуска в продажба абонаментни карти

16:55
Черноморец пуска в продажба абонаментни карти
Новите карти на Черноморец Бургас са предназначени за сезон 2011/2012 г., но ще важат и за мачовете от настоящия есенен полусезон. VIP картите ще бъдат 4 вида: златна, сребърна, бронзова и синя. 4-те вида карти гарантират точно определено място на официалната трибуна, където има 1 200 седалки.

Златната карта струва 1 800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата на крелсо  RECARO, запазено място в бизнес залите /с включен кейтъринг/, ваучер за фен-магазина и запазено място на паркинга.

Сребърната карта е на цена 1 500 лв. и гарантира запазено място в ложата на кожена седалка, запазено място в бизнес залите /с включен кейтъринг/ и запазено място на паркинга.

Бронзовата VIP карта на стойност 1 000 лв. осигурява място на пластмасова седалка /тип Байерн Мюнхен/ и ползване на кейтъринг.

Синята карта струва 300 лв. и позволява да се купуват храни и напитки срещу заплащане на място.

Освен 4-те вида VIP карти ще се продават и два други вида клубни карти за места извън официалната трибуна.

По 90 лв. ще струват картите за седалките в сектор "А" /блокове 1, 2, 7 и 8/, който е от страната на официалната трибуна. За всички други места на стадиона цената на клубните карти ще бъде 80 лв.

Картите важат както за всички домакински срещи на Черноморец Бургас от първенството на "А" група, така и за мачовете на "Лазур" от турнира за купата на България.

На мача с „Левски" в неделя на стадион "Лазур" ще има урни, в които желаещите могат да направят своите заявки за карти от различните видове. За тази цел всеки ще получи флаер, на който подробно може да опише своето желание за мястото и вида на картата, която желае да притежава.  Хората ще бъдат потърсени по оставените координати и ще бъдат снабдени с карти.

Желаещите да направят резервации и да получат допълнителна  информация могат да го направят още по време на мача с Левски тази неделя, от момичетата носещи фланелки на Черноморец Бургас,  на телефона на клубната канцелария 056/83 44 44 или от клубния сайт: www.chernomoretz.bg. На този адрес в най-скоро време ще може и онлайн да се дават поръчки за клубни карти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация