Жозе: Рафа получи всичко наготово в Интер

16:17
Жозе: Рафа получи всичко наготово в Интер
Новият треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че Рафаел Бенитес ще получи няколко трофея наготово в Интер заради прекрасната работа, която Специалния е свършил за миланския гранд.

Моуриньо напусна „нерадзурите” през май, когато спечели Шампионската лига и така направи требъл.

„Няма да се наложи на Бенитес да работи толкова здраво, колкото аз. Бенитес ще има и невероятна възможност да спечели три трофея за един месец – Суперкупата на Италия, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство. Той е в рая”, коментира Моуриньо пред „Sky Sports”.

„Обикновено, когато един нов треньор поеме даден клуб, той трябва да гради отбора. Бенитес заварва всичко наготово”, добави португалецът.

Наставникът на Реал Мадрид коментира и новото попълнение на Манчестър Сити – Марио Балотели: „Той е момче с невероятни качества, но някой трябва да му помогне да порасне.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshotar
25.08.2010 11:07

1.ХАхаха...щеше да е на готово,защото той си го беше изградил отбора.
2.Има се за велик,защото в който и отбор да отиде печели всичко,
3.Пелегрини не си свършил перфектно работата.Няколко мача сгави тактиката жестоко (например срещу Лион)
4.Жозе тази година взима титлата в първенството без значение дали ви се иска ли не.
5.Нищo не разбирате хора *lol*

Juventus_tifoz
25.08.2010 10:09

Тоя пък бастун - да си беше останал при принтерите, че на теб да ти е на готово. Да еб* и португалския мангал *thumb_down*

sasedq
24.08.2010 17:27

psiharizlle Предния сезон реал не се издъни в испания просто нямаше какво да стане.Пелегрини си свърши перфектно работата ! Моуриньо няма никакъв шанс да спечели повече точни в първенството от миналата година.

psiharizlle
24.08.2010 16:56

наистина се има за най-великия ама и тва което казва в случая е вярно че на Рафа сичко му е на готово обикновено нов тренйор отива в даден клуб като преди тва клуба се е издънил пък в случая е точно обратното

sasedq
24.08.2010 16:40

Тоя се има за най великия бе ... ще го видим в реал