Педро: Няма по-класно нападение от това на Барса

15:00
Педро: Няма по-класно нападение от това на Барса
Юношата на Барселона Педро обяви, че на света няма по-добро нападение от това на каталунците. Според крилото и през този сезон "блаугранас" ще жънат успехи.

След страхотния успех с 4:0 над Севиля за Суперкупата, Педро изрази задоволството си от играта на отбора и допълни, че е доволен от ролята си в тима.

„Направихме добър мач, на по-добро ниво сме, отколкото си мислехме. Имаме най-добрите нападатели в света и играчи като Давид Вия и Лионел Меси гарантират, че ще вкараме много голове”.

„Броят на минутите, които записах миналия сезон ми помогнаха да изградя увереност, но ще бъде трудно да запазя мястото си, тъй като има много играчи от световна класа”.

Педро обясни, че е много щастлив да играе за националния отбор, но призна, че е предпочитал да не играе в контролата срещу Мексико.

„Горд съм да представлявам Испания, защото защитаваш своята страна, въпреки че бих предпочел да бях играл за Суперкупата срещу Севиля. Това малко промени плановете ми, защото отнема повече време да достигнеш нивото на съотборниците си и не започваш сезона, както би желал”, обясни Педро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
24.08.2010 22:04

martineskooooo,пий си хапчетата,обличай жълтата ризка и легай да спиш *wink*

Kremcho7
24.08.2010 15:16

той ако е келеш , не мога и да си представа ти ква мижитурка си ...