Няма да има оставки в Миньор Перник

14:53
Няма да има оставки в Миньор Перник
Няма да има оставки в Миньор Перник, въпреки че отборът загуби четвърти пореден мач от началото на новото първенство на "А" група.

На поредната си среща с треньора Антон Велков и изпълнителния директор Пламен Атанасов, собственикът на клуба Никифор Вангелов заявил, че в отбора се работи правилно.

"Затова няма да бъде сменяван никой, тъй като проблемът не е в треньора", заключил футболния бос, цитиран от Пламен Атанасов веднага след тристранната среща, която бе проведена рано тази сутрин.

"Проблемът идва от психологическата затормозеност на играчите породена от липсата на точки. В следващите мачове срещу Калиакра и Левски футболистите на Миньор трябва да поемат по-голяма отговорност и да търсят победата. Заедно със собственика на клуба споделихме мнението на треньора, че в защита се допускат повече грешки от миналата година. Това звено трябва да сведе грешките до минимум в следващите мачове. Иначе в клуба се работи правилно. Антон Велков работи много професионално и със съвременни тренировъчни средства. Всичко това ще даде резултат в срещите, които предстоят до края на първенството", коментира изпълнителният директор Пламен Атанасов. Той каза, че днес очаква решението на СТК, която да отложи мача с Калиакра за 4 септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация