Феновете на Наполи фалшифицират идентификационни карти

14:39
Феновете на Наполи фалшифицират идентификационни карти
Група фенове на Наполи публикуваха в интернет начини за фалшифициране на идентификационните карти, които да помогнат на техните "проблемни събратя" да посещават мачовете на бившия тим на Диего Марадона.

Идентификационните карти в Италия са електронни, като съдържат информация за запалянковците и евентуални техни нарушения, заради които могат да не бъдат допуснати до стадиона.

Днес обаче "Il Mattino" публикува инструкции за фалшифициране на абонаментни карти, взети от фенски уебсайт, което провокира да започне разследване в Наполи. Картите не са одобрявани от повечето запалянковци, които ги определят като нарушаване на личната свобода. Независимо от това обаче притежателите на сезонни карти и феновете, желаещи да пътуват на гостуванията на тимовете си са задължени да притежават тези карти, които съдържат персонална информация за феновете. Около 10,000 фена в Неапол имат такива карти, но независимо от това група по-страстни привърженици на Наполи издигнаха кампания срещу картите под надслов: "Няма сезонни билети, няма идентификационни карти".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация