Кавга в Локо Пловдив, Електричката скочи на вратаря

11:11
Кавга в Локо Пловдив, Електричката скочи на вратаря
Лют скандал избухна в съблекалнята на Локо (Пд) след мача с Литекс (2:2). Разправията между капитана Здравко Лазаров и вратаря Флориан Лучини започна още на терена, съобщава "7 дни спорт". Причина за гневната реакция на нападателя бе поведението на французина. В продължението на двубоя Лучини започна да бави играта, вместо да изрита топката напред и да даде ход на нова атака. Това не се хареса на Лазаров. Феновете също не бяха доволни и освиркаха вратаря. Лучини не останал длъжен и отговорил, че той лично е доволен от равния срещу шампионите.

Вратарят се обидил и на запалянковците и заради това не ги поздравил след мача. Заговори се дори, че французинът е готов да си тръгне от Лаута. "Няма скандал, никой няма да напуска", заявиха от ръководството на Локо.

Стана ясно още, че заирски футболист върза тенекия на Локомотив (Пд). Администраторът на клуба Илко Дойчев дори пътувал до София да чака въпросния играч на летището. Той обаче не се появил, защото изпуснал самолета. "Ще говоря с мениджъра му и ще разберем какво е станало", заяви Атанас Узунов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация