Левски продава Петков в руски клуб

11:04
Левски продава Петков в руски клуб
Вратарят на Левски Георги Петков може да стане поредният българин в руското първенство, пише "Меридиан Мач". Ръководството на "сините" е недоволно от формата, която демонстрира опитният страж, а според слуховете той е влязъл в конфликт със спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Гонзо е разпоредил на мениджърите, с които клубът основно работи - Петър Заберски, Николай Жейнов и Мирчо Димитров, да намерят отбор, който срещу 200 000 евро да откупи един от най-скъпоплатените в тима. Решението на клуба да се раздели с Петков се потвърждава и от привличането на Кирил Акалски. Ясен Петров вече твърдо залага на Божидар Митрев, който пази в мачовете с АИК в Стокхолм и с Калиакра. Очаква се юношата на "сините" да застане под рамката и в четвъртък за решителния двубой с шведите за влизане в групите на Лига Европа.

Агентът на Петков - Саша Вукоевич, в момента е в Япония и не е изключено да опита да уреди своя клиент в местен тим. Той има отлични контакти в Джей лигата, след като Илиян Стоянов вече пета година играе на суперниво с екипите първо на Джеф Юнайтед, а сега и на Санфрече (Хирошима). Сръбският агент в момента води преговори за нов контракт на Коловати, който попадна в състава на Станимир Стоилов за мачовете с Англия и Черна гора.

Мениджърите, които са се заели с намирането на нов отбор на Георги Петков, са влезли в контакт и с близки до турския Сиваспор. Тимът от южната ни съседка дълго време се бори за подписа на звездата на Славия Райс Мболи и доли преговаря зад гърба на Венци Стефанов с него. Президентът на "белите" обаче е категоричен, че няма да пусне национала на Алжир в този клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
24.08.2010 12:14

Ненавиждам отбора "Левски" но Петков колкото и противен да ми е най-добрия български вратар.Тъпото за него е,че не е син на Михайлов.А този смешник
Гонзо,вземе да свие малко перките.Измислен бит пеерас

pirojkata
24.08.2010 11:36

Са ще има Зенитска афера.... *lol* Това говедо...?-В Турция... *lol*

vallige
24.08.2010 11:20

за какво им е на руснаците стар куц кон който преди всеки важен мач се контузва .Да ходи в Деярбекир за друго вече не става.

nik681
24.08.2010 11:10

ХАХАХА... ще го продадът така както продадоха и другите си футболисти, дето миналата година ги изпращаха в Русия *lol* *lol* *party*