Локо София надви Миньор в Кюстендил

19:59
Локо София надви Миньор в Кюстендил
Локомотив София успя да победи като гост Миньор Перник, след като се наложи с 3:1 на стадион "Осогово" в мач от 4-я кръг на "А" група.

Двубоят започна с превъзходство на домакините от Перник, които започнаха серия от неуспешни атаки към вратата на столичните железничари. В крайна сметка усилията на тима на Антон Велков се увенча с успех, след като с хубав изстрел извън наказателното поле Коце Хазуров откри резултата за Миньор в 42-а минута. Само две минути по-късно обаче Локо София в лицето на Генков успя да изравни резултата за 1:1.

Втората половина на мача започна скучно, като отборите не създаваха кой знае какви атаки. В 58-а минута обаче Дерек Асамоа отбеляза попадение, с което даде предимство 1:2 на Локомотив София. След попадението "железничарите" се мобилизираха, като последваха изстрели на Караджинов и по-късно на Писаров, но до гол не се стигна. В 77-а минута обаче Асамоа отбеляза за втори път. Ганайският нападател се възползва отлично след нова грешка на отбраната на Миньор и в частност Христозов, който попречи на Чворович да улови, Асамоа открадна топката и от близко разтояние не сгреши за 3:1.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GYOKOV
24.08.2010 01:55

Само Перуката отново да им скратзне и Локото са готови пак да се надупят,че Левски пак са зад тях.

genchooo
23.08.2010 22:40

най мн да ми направиш един минет ако те хванем ама ти си знаеш *thumb_up* *beer*

genchooo
23.08.2010 20:56

michael_forever , какво ще палиш бе смешко най големото постижение ти е да си направиш регистрация в Уинър *thumb_up* а и мача не се игра в Перник а в Кюстендил оправете си заглавието

michael_forever
23.08.2010 20:20

Айде засилете ги към Б група тая Пернишка сбирщина *joking* Перник на сапун ние ще направим,ще залеем Перник с газ и ще го запалим *lol* *lol*