Вундеркиндът вече е играч на Левски

15:29
Вундеркиндът вече е играч на Левски
Определяният за най-големия талант в школата на Свиленград 1921 Стоян Костадинов вече е футболист на Левски, съобщиха от родния му клуб.

15-годишният младок от тази седмица тренира с юношите на "сините", като през новото първенство той ще носи екипа на отбора от набор 1995 г. Интересът на Левски към сочения за футболен вундеркинд младок е от няколко месеца. Още през пролетния сезон юношата бе забелязан от скаути на клуба от "Герена", който побързаха да го включат в бъдещите си трансферни планове.

Тогава обаче кандидат за подписа на Стоян Костадинов бе и Литекс. В крайна сметка талантливият играч избра офертата на "сините". На този етап от родния му клуб няма да получат нито стотинка от трансфера, при евентуално подписване на първи професионален договор обаче на "Колодрума" доволно ще потрият ръце, тъй като ще могат да приберат не лоша сума за играча.

Стоян Костадинов бе основен играч и голмайстор на детската формация на Свиленград 1921 с треньор Димитър Калчоров. За един сезон той набута над 20 гола и се отчете с приблизително същия брой асистенции. Вследствие на добрите си игри младокът бе извикан и в първия отбор, той дори игра за южняците в няколко от последните мачове в Б група през миналия сезон. През това първенство треньорът на тима Краси Паскалев се закани да дава значително повече шанс на 15-годишния халф, но в крайна сметка той избра офертата на Левски и сега ще заиграе на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iliikata_14
23.08.2010 21:46

реалм-фен тебе искат ли те професионални клубове,че да говориш *lol*

Madoto_1
23.08.2010 20:45

RealM_Fan, а ти си сигурно по възрастен и правиш същото като Snejder_95 с единствената разлика, че ползваш лафове като ''САДЕЦ'' *smile* замисли се над това което казах *lol*

plezliooo
23.08.2010 18:28

Браво браво! От ЦСКА съм но няма значение къде ше се развива момчето. Дано да стане някой голям футболист. Успех!

RealM_Fan
23.08.2010 17:39

Мхм точно...виж момчето докъде стигна...професионални клубове го искат..а ти седиш и циклиш пред компа по цял ден ;хх САДец ;сс