Феновете провъзгласиха Балъков за адмирал

12:44
Феновете провъзгласиха Балъков за адмирал
"Шапки долу пред адмирал Балъков и бургаските корсари" – транспарант с такъв надпис се появи за пръв път на стадион "Лазур" на мача Черноморец БургасВидима Раковски /1:0/. Така феновете засвидетелстваха уважението и обичта си към мениджъра на "акулите" Красимир Балъков и неговите възпитаници, които оглавиха временното класиране след 4-я кръг от шампионата.

Новият транспарант беше опънат на оградата пред 18-и и 19-и сектор на стадиона, тъй като пространството пред 20-и сектор, където е агитката, вече е заето трайно от други платна с надписи в подкрепа на черноморци.

Инвентарът на феновете нараства от мач на мач. Наскоро внесените от Италия факли и димки създават самобитна и неповторима атмосфера на "Лазур". Разнообразява се и хореографията на привържениците, чиято подкрепа трае през всичките 90 минути.

Междувременно от днес група от десетина фенове на "акулите" се включи в почистването на "Лазур" след мача с Видима. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nik681
24.08.2010 11:15

Абе говорете к'вото искате, ама сега Черноморец са първи в "А" група *thumb_up* не съм техен привърженик но засега си вървят много добре....биха ЦСКА, биха Левски..!! *joking*

UltraBlueHool
23.08.2010 22:49

Ако президента на Черноморец беше управил Нафтата щеше да е много по добре относно посещаемост.Нафтекс са отбора на Бургас.Не съм от тях , но помня навремето каква подкрепа имаха и какъв отбор бяха ... Жалко е че се затриват такива отбори , а на тяхно място се появяват отбори с платени публики , безплатни рейсове , безплатни димки , безплатни билети и пак същатата работа ... смешна гледка *thumb_down*

mutata
23.08.2010 19:55

А половината Бургас е изписан с надписи "Балъков- Умри" *lol*


Явно нафтаджиите имат пръст в този заговор против Адмирал с иначе така звучното име "Балъков"