Сравнението Ливърпул-Сити е все едно Кинг Конг и Мики Маус

12:29
Сравнението Ливърпул-Сити е все едно Кинг Конг и Мики Маус
Ръководството на Ливърпул се надсмя на думите, че Манчестър Сити са им конкурентен противник.

Независимо от сагата около собствениците, Ливърпул могат да се похвалят със завидно превъзходство над Сити, за което тима на Манчини може само да мечтае - 209 фенклуба по целия свят, повече от два милиона приятели във Фейсбук и над 150 милиона души, които се определят като привърженици на Ливърпул.

За още по-голяма радост повечето от феновете посочват Торес и Джерард като свои любимци, играчи, които са все още в съблекалнята на "Анфийлд", независимо, че "Гражданите" пожелаха да ги купят, за да придадат блясък на отбора си, но сделката не успя.

"Чак е учудващо, защо собствениците от Абу Даби избраха Манчестър Сити, вместо Ливърпул", заяви член от ръководството на "Анфийлд".

"Ако бяха похарчили 1 милиард лири за Ливърпул, в момента те щяха да притежават наистина най-добрия отбор на света. Когато погледнеш двата клуба сравнението е все едно Кинг Конг срещу Мики Маус", допълни още шефът от Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikotini
23.08.2010 17:18

Ливърпул е отбор с вечна история и им предстои да творят още чудеса по терените...Факт е че Сити са връзмари задето получиха този богат собственик на тепсия...Нека който не харесва Ливърпул да си представи ако имаха малко повече късмет да получат такав щедър собственик как щяха да стоят нещата...Всичко е до пари вече...Няма да се очудя и Сити да бие довечера,но пак ще си останат жалки!!

ger4o
23.08.2010 15:16

Не може да има статия в която се споменава за Ливърпул и нихилистичните фенчета на манЮ да не изсерат по някое миризливо ако... *lol*

gunter
23.08.2010 13:17

Че Сити са боклуци,тва е ясно,ама и пичовете от Ливърпул го раздават много отворени *sick* "най-великия отбор" едвам се насади в Лига Европа... *lol* *lol*

Montella
23.08.2010 12:33

Абсолютно е прав .. Сега искам да видя господин Мики Маус Yang_G *lol*