Милан дава бонус Бориело на Барса, за да вземе Ибра

18:11
Милан дава бонус Бориело на Барса, за да вземе Ибра
Милан обмисля да предложи на Барселона нападателя Марко Бориело като бонус по сделката за привличането на Златан Ибрахимович, съобщава италианската преса.

"Росонерите" търсят голмайстор, но заплатата на шведа не е по джоба на гранда. Въпреки това, има начин трансферът на Златан да стане факт, ако от Барса поемат половината му възнаграждение.

"В Испания данъчната ставка върху заплатите на футболистите е 24 процента, докато в Италия тя е доста по-голяма. Ето защо казвам, че трансферът на Ибра в Милан е на 99,9 процента сън. На нас обаче не ни пречи да опитаме да го вземем. Ще видим какво ще се случи в края на трансферния прозорец", сподели вицепрезидентът на "червено-черните" Адриано Галиани.

Треньорът на Милан Масимилиано Алегри не скри, че евентуално привличане на нападателя ще бъде голям плюс за отбора.

"Негов трансфер в Милан би бил много важно нещо за клуба. Не мога да скрия, че ще се радвам, ако мога да работя от футболист с такъв калибър", сподели Алегри.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
22.08.2010 18:32

Ма да аз съм сигурен че в Барса направо умират за Борелио , Вия не може и да се сръвнява с него *lol* *lol* Уинър уинър , със Скоулси тръгнахте да се еба*ате ама за 2 дена хората ви направиха луди за грешките ви . *joking* ceco26

ruhi952
22.08.2010 18:18

Треньорът на Милан Масимилиано Алегри не скри, че евентуално привличане на нападателя ще бъде голям плюс ДА отбора. майко мила вие май на училище не сте ходили сиг не знаете тая дума *lol* *lol*

ceco26
22.08.2010 18:15

Егати снимката. *lol* *lol* Все едно е видял 2 метра задник. *joking*