Джиджи Буфон: Радвам се, че отрязах Сити, те са много зле в защита

17:33
Джиджи Буфон: Радвам се, че отрязах Сити, те са много зле в защита
Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон заяви, че е много доволен от решението си да отреже мераците на Манчестър Сити, които на няколко пъти се опитаха да го привлекат в последните години.

"Знаех за интереса на Сити към мен преди две години и никога не съм бил близо до трансфер. Сега мога да видя, че съм взел правилното решение", каза Буфон, който заради операция ще играе отново чак през 2011 година.

"Те привлякоха някои отлични играчи, но имам чувството, че те ги привличат, колкото за да ги привлекат. Карлос Тевес, Давид Силва, Яя Туре и още няколко биха намерили място във всеки един отбор в света".

"Те обаче нямат нито един защитник, който би се доближил до съставите на Ювентус, Реал Мадрид, Барселона или Манчестър Юнайтед".

"Великите отбори винаги се изграждат от защитата и съм наистина изненадан, че те не се опитват да направят това", коментира Джиджи Буфон.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
25.08.2010 19:40

ManUtdTillidie , ти потвърждаваш моите думи ,като казваш колко дузпи , автоголове и т.н. е имало в еди кой си мач. И аз това казах , че английският футбол е най-интересен и хубав. Аз лично винаги ще предпочета да гледам Евертън - Уест Хям , отколкото Атлетик Б. - Сарагоса , или пък Киево - Палермо.
Но това не означава,че Палермо (примерно) е по-лош , слаб отбор от Евертн. Също така не мисли ,че ако твоят Ман.Юн играеше в сериа А щеше да му е лесно. Челси , Арсенал,Ливърпул, Тотнъм и Ман.Сити се заместват повече от достойно с Интер,Милан, Ювентус,Рома, Лацио,Наполи и т.н.

AnTONYo
25.08.2010 19:36

chelsea_00 , приятелю, ти гледаш 21 век , защото твоят отбор в 20 век се е борил да не изпада , нали?
Но добре ,нека погледнем новото хилядолетие:
Прехвалената Англия - 2 титли от ШЛ
Старата Италия - 3 титли !!!
Испания - 4 пъти !
Другите 2 титли са спечелени от Порто и Байерн М.

Така че "бий си един шамар" и си лягай ти !

AnTONYo
25.08.2010 19:31

Trolololo , Англия има 4 отбора носители на ШЛ , но къде са сега Нотингам и Астън Вила? Нотингам си живурка в долните дивизии , а Астън Вила ги видяхме срещу Нюкасъл.
Като споменаваме носители на Европейски клубни турнири , защо не споменем и УЕФА , сега Лига Европа.Там предимството на италиянските клубове е смазващо.
И не съм изобщо съгласен ,че Барса или Милан ,или който и да е гранд от другите две първенства няма да се справи в Англия.Видяхме 4 резултата 6-0 за само 2 кръга,което говори , че конкуренцията не е особено тежка.Както и в Англия и в Испания,така и в Италия силите са изравнени с много малки разлики.

chelsea_00
23.08.2010 10:50

гледам коментари и ми става много смешно ... англия трябва да стига ЖАБАРИТЕ ..... *lol* боже господи биите си по един шамар и се сабодете в 21 век *thumb_up*

igotleanxD
23.08.2010 09:37

Ако тая година има мач на какавто и да е фаза Челси - Реал Мадрид ще се види отбора с пари как ще се справи.ПЛ е много по-добро и стойностно първенство.Гейселона и така наречения белия балет само наливат пари в играчи и ги провалят примери много.И къде отиват тези играчи в АНГЛИЯ *smile*. Иначе в ПЛ има 1 отбор дето не си заслужава мястото в лигата Ман.сити те са точно като в испания *wink*

tiesto_4life
23.08.2010 03:10

Аве Буфоне *lol* те че са зле зле са ама кво си мисли че Ювентус са по-добре ли *lol*

ManUtdTillidie
23.08.2010 01:04

AnTONYo и как точно съдиш по едно първенство по това какво правят най много 4 от 20 отбора в ЕВРОПА не лигата си а ЕВРОПА , Фулъм миналата година останаха финалисти на ЛЕ но във висшата лгиа бяха ужасни , това че един отбор е добър в Европа не значи че и в страната му е така . И ако погледаш футбола а не вадиш някакви абсолютно негодни в случая факти . Новака във ВЛ размаза с 6:0 6 от миналата година , това ако някъде другаде се случи ми кажете , отново новак който едва едва беше промотиран в дебютния си мач размаза на чужд терен отбор който е в тази лига едно 3-4 години , Фулъм и Манчестър се бомбандираха и имаше драма имаше дузпи имаше изпуснати такива имаше автоголове имаше всичко и беше бърз мач и още колко ли не мача . Когато в Испания и особенно умрялата Италия се изиграят такива срещи евала!

AnTONYo
23.08.2010 00:15

Особено сега не е най-силното първенство английското.Първо , защото официално испанското го измести и второ защото минлата година европейските трофеи бяха спечелени от испански и италиянски отбори.Това също говори нещо. Това ,че е първенството ,в което се наливат най-много пари и футболът е може би най-интересен за гледане , не означава ,че е най-силното първенство. Четири резултата 6-0 потвърждават думите ми.

ManUtdTillidie
22.08.2010 23:28

ДАй ми една причина да не е ?! ГЛедаш ли го изобщо или просто говориш глупости наисзуст ?! Цял свят ги е признал особенно сега и вие точно сега тръгнахте да оспорвате.

shizofrenik
22.08.2010 23:21

Така е като се водите по акъла на Боби Борисов за вас английското е най-силно хааххахаха

igotleanxD
22.08.2010 21:25

Само аз ли се смея на снимката на Джиджи Буфон ?

bobishak
22.08.2010 21:00

абе момчета кво се занимавате с глупости *lol* Италия имала най-силно първенство..виждаме ..уговарят мачове повече от наще тука В испания има 2 отбора от който вече е ясно и кой ще е първи и кой 2ри..надолу всяка година различно но кво от тва нали битка за титлата особено няма..Англия си е най-доброто първенство с най-много зрители с много равостойни отбори..може отборите да имат дългове,но както казах поне няма да вида скоро да изхвърлят Челси или Ман.ютд или който и да е заради уговорени мачове

Yang_G
22.08.2010 20:54

*lol* Хаха ! И да не е най-слиното Калчото е 3 класи под Премиършип ! В Италия е само 1 отбора (защото другите ги начукаха преди време, но т'ва е отделен въпрос...) ! В Испания пък са 2 ! Е не можете да ме убедите, че EPL не е най-силното ! Чак в началото на коментара ми се подведох малко ! *lol* Яяяя стига ! Премиършип е Дъ БЕСТ !

sasedq
22.08.2010 20:09

Кое е най силното първенство ? Англииското ли ? Дето иънг бойс направи смешни четвъртите в великото първенство.Единсвения отбор в момента който горе долу му е ясно в англия е челси.

ManUtdTillidie
22.08.2010 20:09

Шизофреник , от коментарите ти смърди да махморлук , такива глупости говориш че трябва или да си тъп като амеба или да си мъртво пиян . Това че имат купи в европа не значи че са най-добрите , за отборите играещи в европа не може да се съди за остатъка който не играе схващаш ли .

shizofrenik
22.08.2010 19:49

Кое най-силното първенство ХАХАХАХХАХАХА виждам колко е най-силно с по 5-6 :0 ми падат отборите там направо са страшно силни ВЕЛИКИ хахахахахаха когато Англия стигне Италия по купи на ШЛ и световни купи тогава ги сравнявай , НО дотогава смрадливата наебана Премиаршип не я сравнявай с големите първенства ,че има много дългове хахахаха

Yang_G
22.08.2010 17:55

*lol* Поне завършиха на 5-то в най-силното първенство, а не на 7-мо в смрадливото Калчо ! Ювентус ще ми говорят за защита !?!