Фърги: Майкъл Оуен все още е важна част от Манчестър Юнайтед

14:43
Фърги: Майкъл Оуен все още е важна част от Манчестър Юнайтед
Сър Алекс Фъргюсън увери нападателя Майкъл Оуен, че ще разчита на него в предстоящите мачове на Манчестър Юнайтед от сезона.

Конкуренцията на Оуен в атаката на "червените дяволи" се увеличи още повече през този сезон, след като бе привлечен мексиканския национал Хавиер Ернандес.

Въпреки това, юношата на Ливърпул все още влиза в плановете на Фъргюсън.

"Майкъл не трябва да се притеснява от ситуацията", заяви шотландският специалист. "Той е важна част от първия отбор. Вярно е, че имаме голям състав и той се увеличава още повече, когато добавим и младите момчета от школата. Но това е много добре за нас", каза още Фъргюсън.

Самият Оуен сподели, че не е лесно да се поддържа форма, когато един футболист не играе редовно. "Най-трудното нещо е да не играеш няколко мача, след което да бъдеш пуснат в игра и да се очаква да си на сто процента готов", каза нападателят.

"Можеш да се трудиш много на тренировки и във фитнеса, но това не е същото, като да играеш мачове. Чувствах се доста добре на контролата, която изиграхме в Ирландия, но не толкова на мача с Челси за Къмюнити Шийлд", завърши Оуен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
23.08.2010 01:38

Е да важна е кой иначе ще си прави компания на Бербатов на скамейката. *lol*