Левски с резервите срещу новаците от \"Столицата на рока\"

10:11
Левски с резервите срещу новаците от \"Столицата на рока\"
Левски ще играе срещу Калиакра Каварна с мисълта за АИК.

Ясен Петров даде почивка на голмайстора Гара Дембеле и Веселин Минев, за да ги запази за реванша от Лига Европа. Двамата не тренираха вчера и не попаднаха в групата за мача с новаците. Официален дебют със синята фланелка днес ще направи Калин Щърков, който през лятото бе привлечен от Чавдар Етрополе.

СХЕМАТА

Левски ще играе в познатата си постройка 4-2-3-1. По всяка вероятност атаката ще води Исмаил Иса. Юношата Александър Киров може да започне титуляр на левия фланг, а за десния Ясен Петров ще избира между Жоазиньо и Младенов. В защита единствената промяна ще бъде отляво, където Калин Щърков ще замени Веселин Минев. След добрите изяви срещу АИК на вратата отново вероятно ще застане Божидар Митрев.

Калиакра ще излезе в традиционната си схема за гостуване 4-4-1-1, като напред ще бъде изнесен единствено Георги Станчев. В халфовата линия се завръща опитният Светослав Петров.

КОНТУЗЕНИТЕ

В мача от Лига Европа с леки травми са играли Дембеле и Минев, което ги извади за предстоящия двубой с Калиакра. Христо Йовов все още не е напълно възстановен от контузията си и също няма да вземе участие в мача. В лазарета на сините за поне още две седмици ще бъде Лъчезар Балтанов. В състава на Калиакра единственият конутзен е защитникът Мартин Димов, който счупи костица на глезена в миналия кръг срещу Локо (Сф).

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ

Левски загуби в Бургас с 1:2 от Черноморец, а Калиакра бе разгромен като гост с 0:4 от Локомотив (Сф).

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация