Болтън удари \"чуковете\" като гост в мач с две дузпи, Мартин Петров титуляр за Уондърърс

18:55
Болтън удари \"чуковете\" като гост в мач с две дузпи, Мартин Петров титуляр за Уондърърс
Българинът Мартин Петров игра цял мач при победата на своя Болтън с 3:1 като гост на Уест Хям в среща от втория кръг на Висшата лига.

Преди почивката играта бе равностойна, но в 33-а минута домакините получиха право да изпълнят дузпа. Шансът им да открият резултата обаче, бе пропилян от Карлтън Коул.

Само две минути след началото на втората част Уондърърс стигнаха до гол. Яскелайнен изрита топката силно напред. На границата на наказателното поле на "чуковете" Елмандер продължи с глава топката към Кевин Дейвис. Нападателят се промъкна зад гърба на Матю Ъпсън, който плонжира и с глава си заби автогол. Преди Ъпсън да прати топката в мрежата си, неговият нос бе счупен от бутонката на Дейвис, който вместо топката изрита лицето на своя опонент.

В 60-а минута Лий центрира отдясно и с глава Йохан Елмандер прати топката за втори път в мрежата на "чуковете".

Единайсет минути преди края реферът отсъди нова дузпа за домакините. Марк Нобъл застана зад топката този път и не сгреши - 1:2.

В 84-а минута Елмандер оформи крайния резултат, след като се възползва от грешка на Илунга, който не успя да изчисти една топка от пеналта на "чуковете". Шведският нападател овладя коженото кълбо и с клинично точен удар опъна мрежата на Уест Хям.

С тази си победа Болтън събра четири точки и се наслаждава на добър старт на сезона, докато загубата беше втора поред за лондончани, които в момента са на дъното без нито една точка и голова разлика 1:6.

Уест Хям: Грийн, Габидон, Ъпсън, Флобер, Илунга, Дайър, Паркър, Барера, Нобъл, Коул, Пикион

Болтън: Яскелайнен, Стейнсон, Робинсън, Кейхил, Найт, Муамба, Холдън, Петров, Лее- Чънг Йонг, Елмандер, Дейвис

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
21.08.2010 19:04

Шизофрениците умрели от Уест Хям пак ще ми прецакат фиша