Мицански остана на пейката при победа на Кайзерслаутерн

18:36
Мицански остана на пейката при победа на Кайзерслаутерн
Българският нападател на Кайзерслаутерн Илиан Мицански не се появи в игра по време на победата на своя тим с 3:1 като гост на Кьолн в двубой от първия кръг на Бундеслигата.

Още в третата минута Мохамад от състава на "козлите" получи червен картон и това значително промени цялото развитие на двубоя. Въпреки че бяха с човек по-малко, домакините първи излязоха напред в резултата с гол на Новакович в 8-а минута.

След това обаче, гостите натиснаха своя опонент и след доста пропуснати положения, те изравниха в 70-а минута чрез Лакич. Шест минути преди края отново Лакич заби втория си гол в мача, осъществявайки пълен обрат, а в 88-а минута резервата Илиевич оформи крайното 1:3.

В другите срещу, които се играха от 16:30 часа, най-голямата изненада е разгромната победа на Хофенхайм с 4:1 над Вердер Бремен, който през седмицата сломи Сампдория с 3:1 в мач от плейофите на Шампионската лига.

Вчера пък шампионът Байерн Мюнхен започна защитата на титлата си с драматична победа с 2:1 над Волфсбург. Успехът на мюнхенци дойде едва в 90-а минута, когато Швайнщайгер успя с шпагат да вкара една центрирана топка във вратата на "вълците".

Ето и всички резултати от Бундеслигата до момента:

Вчера:

Байерн Мюнхен - Волфсбург 2:1

Днес от 16:30 часа българско време


Кьолн - Кайзерслаутерн 1:3

Хофенхайм - Вердер 4:1

Фрайбург - Санкт Паули 1:3

Хановер 96 - Айнтрахт 2:1

Борусия Мгладбах - Нюрнберг 1:1


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Originalni_Sait
21.08.2010 18:47

Жалко че така се развива сезона за сега за Мицански , 2 мача в който няма и гол !!! *cigarette*