Петров: Гара и Минев са контузени, няма да играят срещу Калиакра

15:23
Петров: Гара и Минев са контузени, няма да играят срещу Калиакра
Ясен Петров разкри, че дуото Гара Дембеле - Веселин Минев най-вероятно няма да вземе участие в мача срещу Калиакра Каварна от 4-я кръг на А група. Петров също така за пореден път категорично отхвърли информациите, че е в обтегнати отношения с вратаря Георги Петков.

"Дембеле и Минев имат контузии и заради това не тренираха и не попаднаха в групата за мача с Калиакра. Дембеле е с болки в адукторите, а Минев с възпаление в крака. И двамата играха с болки в Швеция. Целта е да ги съхраним за двубоя в четвъртък с АИК и заради това ще им дадем почивка. По същия начин ще процедираме и с Христо Йовов, който тренира, но също не е в групата", поясни Петров, цитиран от официалния сайт на клуба.

„При всички положения ще има промени в състава. Хората, които ще вземат участие в мача с Калиакра, трябва да покажат, че имат място в състава. Всеки един, който е в групата за мача, може да вземе участие. Подхождаме с нужното уважение към Калиакра. Мачът е също толкова важен, колкото и този с АИК. Калиакра е отбор, който се опитва да играе добър футбол и е приятната изненада в първите кръгове на първенството", каза още Петров.


„Аз също четох в пресата за някакви скандали с Георги Петков. Искам да ви уверя, че няма подобни неща. Не търсете скандали, защото ги няма. Всичко е нормално. В Швеция решихме да дадем шанс на Митрев и го направихме, това е всичко", уточни Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари