\"Червените\" отправиха официална оферта за Тойвонен

14:03
\"Червените\" отправиха официална оферта за Тойвонен
Ръководството на Ливърпул отправи официална оферта за съотборника на Станислав Манолев в ПСВ Айндховен – Ола Тойвонен. „Червените” са предложили 9 млн. паунда за шведския нападател.

От щаба на холандския тим се надяват, че мърсисайдци все пак ще изпълнят искането им и ще платят един милион повече, каквато е определената цена.

Хора от Ливърпул наблюдаваха 24-годишния Тойвонен в приятелския мач на Швеция срещу Шотландия, в който нападателят се разписа. Интерес към него има и от ло0ндонския Тотнъм.

Тойвонен участва в първия мач на ПСВ от Лига Европа срещу Сибир Новосибирск, което означава, че ако премине на „Анфийлд” той няма да бъде използван в евротурнирите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radoftw
21.08.2010 22:10

Вярно напрао почнаха да се подиграват с Манчестер *angry*

ManUnited4life
21.08.2010 15:02

еее сега , те Уинър са най-добри в подигравките си към другите отбори , най-вече към Ман Юнайтед , ама ако някой направи забележка за тъпунгерските им и неграмотни изпълнения веднага се трият коментари ...... ПРАСЕТА

ManUtdTillidie
21.08.2010 14:29

"Интерес към него има и от ло0ндонския Тотнъм." *lol* *lol* С какви очи се подигравате на Скоулс като не можете да пишете правилно *joking*