Медиите в Англия отново закотвиха Берба на пейката на Юнайтед

13:40
Медиите в Англия отново закотвиха Берба на пейката на Юнайтед
Въпреки че Димитър Бербатов наниза два гола в първите два официални мача на Манчестър Юнайтед за сезона, авторитетното издание "Гардиън" твърди, че българинът ще бъде оставен на пейката от мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън за двубоя с Фулъм.

"Червените дяволи" гостуват във втория кръг от Висшата лига. Честа практика през миналия сезон бе при мачовете далеч от "Олд Трафорд" Фъргюсън да излиза само с един нападател в лицето на Уейн Рууни.

Според вестника, и тази неделя шотландският спец ще тръгне само с английския национал в атака. Зад него вероятно ще играе Райън Гигс, а по крилата Нани и Валенсия. Като дефанзивни сър Алекс ще пусне Скоулс и Флетчър. В отбрана отляво надясно са Евра, Видич, Еванс и О’Шей, а на вратата на Ван дер Саар.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radoftw
21.08.2010 22:13

Те и преди мача между Ман Утд : Нюкасъл , пишеше че Оуен щял да е титуляр ама беше Бербата *wink* Такаче не вярвам да е резерва особенно след добрите игри които показа *thumb_up* САФ си знае най-добре *smile*

Gogata85
21.08.2010 14:12

много пък значт тея. *angry* аз пък казвам че САФ ще излезе с двама нападатели Рууни и Берба *party*

DXm
21.08.2010 13:59

От САФ никога няма да се очудя Берба вкара гол и става резерва като не вкара влиза титуляр и така.
Са като гледам Берба вкара доста от подготовката до сега такаче си заслужи титулярното място ама са нали Рууни не е вкарал от коледа *lol* и дай са да е само той в атака зада подават само на него пък ега вкара както беше миналия сезон при положение че той е играл титуляр целия сезон и е бил сам нападател