Защитник на Байерн разкри: Искам да напусна клуба

13:23
Защитник на Байерн разкри: Искам да напусна клуба

Бранителят на Байерн Мюнхен Мартин Демикелис разкри, че желае да напусне клуба, след като вчера не бе включен в титулярния състав на мюнхенци за мача с Волфсбург.

Централният защитник заяви пред "Билд", че повече не вижда бъдещето си в баварския клуб и за двете страни ще бъде по-добре да се разделят.

"Всички ще имаме изгода, ако пътищата ни се разделят. Не мисля, че ще бъде правилно да остана в отбора", каза Демикелис.

Той е уведомил треньора Луис ван Гаал, че не желае да бъде в отбора веднага след като е научил, че няма да бъде титуляр. Байерн победи Волфсбург с 2:1.

"Аз направих своя избор и Мартин трябва да го приеме", коментира Ван Гаал. Миналият сезон той беше титуляр, този няма да бъде. Мартин трябва да го проумее, а това не става лесно"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bavarian
21.08.2010 23:55

Демикелис е добър играч ,жалко ,че Гаал не го е поставил в титулярната единайсеторка, но при наличие на Бадщубер и Контенто ,донякъде разбирам решенито на треньора.По отношение на това кой е по-добре да остане Демикелис или ван Буйтен ,смятам ,че Демикелис е по-добрия ,но и Буйтен става .Жалко за Демикелис ,той прекара доста години в Баерн и игра добре !