Айрлънд: И други в Сити ги очаква моята съдба

11:47
Айрлънд: И други в Сити ги очаква моята съдба
Стивън Айрлънд стана поредният футболист, който оплю Манчестър Сити, след като напусна клуба.

Ирландецът премина в Астън Вила и не спести критиките към бившия си отбор.

"Наистина се чувствах нежелан в Сити. Всеки път си удрях главата в стена, въпреки цялата работа, която вършех по време на тренировка. Работих с резервите, потих се здраво във фитнеса и бях възможно най-активен. Без съмнение това ще се случи и на голяма част от настоящите футболисти в Сити. Когато търках пейката, не се чувствах част от отбора. Нито бях щастлив, нито тъжен, когато падахме. Все още съм млад. Надявам се, че във Вила ще покажа най-доброто от себе си. Нямам търпение да играя през новия сезон", коментира Айрлънд.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AriesBG
21.08.2010 14:36

Айрлънд беше във чудесна форма и бележеше,когато неочаквано за мен през миналия сезон беше закотвен на пейката.Сити стана едно бледо копие на Реал Мадрид ,ще има много талантливи футболисти които поблазнени от парите ще попречат на развитието си преминавайки в този клуб.На практика в момента не виждам в Сити да има футболист който да прогресира ,като изключим донякъде Тевес.

Wahetto
21.08.2010 14:36

Ето заради това Сити никога няма да вземат титлата и никога няма да са в Топ 4,наи много 5-ти,6-ти или 7-ми,те не са отбор,събрали са добри играчи и до там,изгониха много дори играчи като Айрлънд,Петров,Дън,Белъми... *thumb_down*

ManUtdTillidie
21.08.2010 13:30

Чудесен играч , ужасен отбор ! Показал беше че играе със сърце за Сити но го пратиха на скамейката заради някакви лигли , дано стане важна част от Вила както стана и с ДЪн след като беше изгонен от сити.