Гьоре Йовановски връща Коце Стоянов в отбора

08:11
Гьоре Йовановски връща Коце Стоянов в отбора
Новият старши треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски върна в първия състав Костадин Стоянов.

Бранителят вече тренира с отбора. Той е почти възстановен от контузията си и ще бъде на линия за гостуването на Сливен на 29 август (неделя).

"Ще разчитам на Костадин Стоянов. Не е изключено той да се завърне в игра за мача със Сливен през следващата седмица", разкри пред "Тема Спорт" новият старши треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски.

"Момчетата спечелиха мача с ТНС най-вече със сърцата си. Поздравявам ги. Това бе много важен двубой за нас от психологическа гледна точка. Можеше да бием с 6:0, но можеше да завършим и 0:0. Щастлив съм, защото ЦСКА показа характер и че може да води битка до последната минута. Убеден съм, че след един месец отборът ще има съвсем друг облик и ще играе много по-добре. Дотогава всички контузени футболисти ще бъдат на линия. ЦСКА има много добри играчи и е въпрос на време да заиграем така, както всички очакват. Вече казах, че ще работя с цялата си душа за ЦСКА и сега го повтарям пак", заяви още македонският специалист, който още за мача с Черно море може да бъде вписан официално като старши треньор, след като в четвъртък му бе извадена работна виза.

Ако не за мача с варненци, то за двубоя със Сливен Йовановски със сигурност ще бъде вписан в протокола, като наставник на червените.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
21.08.2010 16:33

абе нали беше контузен уж за два месеца *smile*