Анчелоти: Не трябваше да наказват Анелка за 18 мача

17:14
Анчелоти: Не трябваше да наказват Анелка за 18 мача
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти осъди решението на Френската Футболна Федерация да накаже френския национал на лондончани Никола Анелка да не играе 18 мача за страната си.

Анелка бе наказан да не играе за страната си, заради скандала на Мондиал 2010, когато обиди треньора си Раймон Доменек и бе изпратен преждевременно у дома.

Съотборниците му отказаха да тренират на следващия ден след изгонването му от лагера в Южна Африка, което нажежи още повече обстановката около "петлите".

Анелка отговори на решението на федерацията да го накаже с 18 мача, заявявайки, че шефовете й са "клоуни" и подчерта, че вече се е отказал от международния футбол.

"Мисля, че това не е честно спрямо него. 18 мача са прекалено много. Не знам какво се е случило там, но Анелка е честен човек и не заслужава това наказание. Той обаче реагира много добре. Прие го с добро настроение", сподели Анчелоти.

"Никола никога не ми е създавал проблеми. Това са добри новини за нас, защото Анелка ще остане да тренира тук по време на паузата, когато ще се играят международни мачове. Анелка обаче няма да е доволен от това, защото всеки футболист иска да играе за страната си", добави бившият треньор на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres12312
20.08.2010 22:14

Cristian0 отдавна не бях чел по умен коментар бербатов от както се отказа отново започнах да подкрепям бг *lol*

Cristian0
20.08.2010 19:31

Бербатов според мене не е играл за България в последните 2 квалификации..така,че той отдавна се е отказал от националния просто скоро го обяви публично *lol* И не че нещо ама лично на мене ми се струва,че направи добре сега играят много по-добре момчетата като я няма "голямата звезда" *beer* *party*

sasedq
20.08.2010 18:21

EvilMan Не че не иска просто от манчестър така са му наредили и вместо да се занимава с националния е наблегнал на лятната подготовка.

EvilMan
20.08.2010 18:08

дам всеки иска да играе за страната си освен тъпия Бербатов ... *evil*