Сър Алекс: Головата суша на Рууни? Няма проблем, това е нещо нормално...

14:50
Сър Алекс: Головата суша на Рууни? Няма проблем, това е нещо нормално...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че головата суша на звездата на тима Уейн Рууни не е проблем и е често срещано явление при нападателите в днешно време.

Рууни няма гол в 13 поредни мача и за момента не успява да си върне формата, която показа през миналия сезон в Юнайтед, когато вкара 34 гола във всички турнири.

В края на сезона обаче той се контузи, а освен това се представи слабо на Мондиала в ЮАР. Той бе сменен в първия кръг от новия сезон в Англия, когато Юнайтед победи с 3:0 Нюкасъл и последният му гол за "червените дяволи" остава този срещу Байерн Мюнхен през март. Фъргюсън обаче заяви, че няма място за паника и Рууни ще си върне формата.

"Виждали сме това много пъти и ще го виждаме отново. Нападателите живеят от головете си и когато не вкарват, започват да се чудят кога ще падне следващото им попадение. Когато пък започнат да вкарват, смятат, че не могат да пропускат. Уейн не е по-различен, но това не е проблем. Той е добре", сподели шотландецът. Фъргюсън за пореден път заяви, че бранителят на тима Рио Фърдинанд ще бъде извън игра до края на септември, което значи, че той няма да играе и срещу България в евроквалификацията на "трите лъва" срещу нашия национален отбор на трети септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

psiharizlle
20.08.2010 16:16

Ем то беше ясно че ше стане така предния сезон беше един късмет добутваше топките и го напраиха звезда.
Ако не почне да вкарва да го махат рядко прае голови пасове не е много висок не е много техничен иначе пък бяга ,но за мен е добър футболист ама не такава звезда каквато го изкарват.