Агентът на Кайт призна: Интер иска клиента ми, но той се колебае

13:37
Агентът на Кайт призна: Интер иска клиента ми, но той се колебае
Агентът на Дирк Кайт, Роб Янсен, призна, че италианският шампион Интер проявява интерес към футболиста на Ливърпул.

Кайт бе един от любимците на Рафаел Бенитес, който сега води отбора на "нерадзурите", и испанският специалист би искал двамата отново да се съберат на "Джузепе Меаца".

"Интерес от страна на Интер има, но Дирк не е решил дали иска да напусне Ливърпул", заяви Янсен.

"Клиентът ще обмисли ситуацията много внимателно. Той има договор с Ливърпул, а преди месец игра финал на Световното първенство, така че ще трябва да се договори и адекватна трансферната сума. Сделката може да включва и футболист на Интер. Преди всичко Дирк трябва да реши какво иска. Той може да остане в Ливърпул, или да премине в Интер. Това са две добри възможности за него", каза още агентът на играча на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
20.08.2010 15:25

Да бе! *erm* Сега остава и него да ни вземат...той е скритият ни талисман и дори бих казал капитан. Лично на мен много ми харесва, защото макар да не вкарва много голове е изключително полезен, а и при положение, че Акуилани може би ще ходи в Юве, Масчерано е под въпрос още, както и Бабел сигурно ще напуска...кво ни остава?!? 20 играча! А и дори да го трансферират кого ще дадат? Някой сакътлък от Тъпинтер? *thumb_down*