Контузени и отхвърлени цесекари се наливат в \"Джим Бийм\" преди мача с ТНС

12:35
Контузени и отхвърлени цесекари се наливат в \"Джим Бийм\" преди мача с ТНС
ЦСКА се тресе от раздори и липса на резултати, но на чужденците продължава да им е весело. В сряда вечер, по-малко от 20 часа до мача с ТНС, в Студентски град празнуваха като за световно част от чужденците на тима. След полунощ в дискотека “Джим Бийм” се веселиха португалецът Руи Мигел и италианецът Марко Еспозито, съобщава "Труд". Няколко часа по-рано треньорът за един мач Сашо Борисов обяви, че ибериецът е в Правец на лагер. Вероятно след като е бил изваден от групата, Руи Мигел го е ударил на живот. Еспозито пък отново е контузен, което вече не учудва никого в ЦСКА.

В дискотеката танцуваше и трети футболист - Мишел Платини. При него единствено има оправдание - от началото на подготовката бразилският нападател е зачеркнат от състава, но продължава да си взема заплатата.

Заедно с триото се весели и тъмнокож мъж с фигура на спортист. Вероятно става въпрос за ганаеца Уилям Тиеро. Поредният контузен в ЦСКА, който не се качи на лагер в Правец.

Към триото на купона се присъедини и германският кондиционен спец Кристиян Мури. Той продължава да се води на работа, договорът му не е прекратен. Мури беше доведен от Павел Дочев. Треньорът така и не знае дали ще остане в България, или ще си замине за родината.

“Джим Бийм” е любима дискотека най-вече на “черните перли” от софийските грандове. Те обичат да черпят студентки и да се наливат на воля.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари