Ливърпул дава Акуилани на Юве

12:18
Ливърпул дава Акуилани на Юве
Ръководството на Ливърпул е на път да даде халфа Алберто Акуилани на Ювентус, твърдят английските медии.

Повод за тези слухове даде изказването на мениджъра на "червените" Рой Ходжсън:

"Не включих Алберто в групата за мача с Трабзонспор, защото не искам да рискувам той да се контузи и да пропадне трансфера му. В момента преговаряме с италиански отбор затова Акуилани през този сезон да бъде преотстъпен. Той има нужда да играе редовно, а аз не мога да му гарантирам подобно нещо на "Анфийлд".

Както е известно, Ювентус от доста време се интересува от юношата на Рома и сега изглежда полузащитникът е съвсем близо до това да облече черно-белия екип.

Напомняме ви, че в средата на миналата седмица Юве продаде Кристиан Поулсен на Ливърпул, а преди това "бианконерите" се разделиха и с още един вътрешен халф Албин Екдал, който бе трансфериран в Болоня.

Така сега в основния състав на Юве има само трима централни полузащитници - Маркизио, Мело и Сисоко. Очаква се трансферът на Акуилани да бъде последният за "бианконерите" през този прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
20.08.2010 15:59

абе има още хляб в мом4ето ако се раздава на терена нека заповяда *joking* FORZA JUVE

EnJ0y123
20.08.2010 13:41

Един от най-глупавите трансфери на Бенитез е тоя Акуилани даде 25 милиона за някъв играч дето са възстановява 4 месеца игра 10 мача на кръст и накрая ще се тръгне след изигран 1 полусезон ако не измъкнем поне 20 милиона за него нз *angry*

niki_kts
20.08.2010 13:04

Аз лично харесвам Акуилани като футболист и мисля,че има какво да даде на Ливърпул,но както и ceco26 каза,Ходжсън е треньор на отбора и има най-ясна представа какви са възможностите на всеки един футболист. Ако Акулиани напусне,а Масчерано остане,едва ли отборът ще има нужда от друг полузащитник,тъй като Джерард се видя и в мачовете срещу работнички,а и в този срещу Арсенал,че ще е в средата на терена,а не зад Торес. Зад испанеца ще действа Джо Коул. Дано Ходжсън знае какво прави и до края на трансферния прозорец привлече някой класен футболист,един нападатели и един атакуващ полузащитник. ( Например: Карлтън Коул и Рафаел ван дер Ваарт).

ceco26
20.08.2010 12:38

Жалко работа. Мисля, че щеше да е много полезен на Пуул, ама Рой се надявам да си знае добре "стоката" и да направи по-доброто решение. *thumb_up*