Ясен надъхва феновете на Левски: Покажете, че сте по-добри от шведите

11:29
Ясен надъхва феновете на Левски: Покажете, че сте по-добри от шведите
Старши треньорът на Левски Ясен Петров разкри, че е останал доволен от нулевото равенство при гостуването на АИК Стокхолм.

"Резултатът е справедлив, с оглед показаното на терена. АИК не са отбор за подценяване, знаете това е шампиона и носителя на купата на Швеция. Много стойностен и може би са били в криза, но в последните два мача имаха две победи и си вдигнаха самочувствието," коментира Петров. "Видяхте и обстановката на стадион "Росунда". Нашият отбор прие мъжката битка и отговори на нея. Имахме своите шансове, те също имаха своите. Доволен съм, че грешките, които допуснахме на предния двубой, днес в никакъв случай не ги повторихме. Бяхме организирани в защита, и си тръгваме с добър турнирен резултат. Левски в София не играе за 0:0. Ние и в предишния кръг имахме добър резултат, равенство на чужд терен, но търсихме гол от първата минута. Но в София ще търсим начин да отстраним АИК, естествено с подкрепата на нашата публика. Надявам се, че на начина, по който бяха подкрепени днес домакините, нашата публика ще отвърне по достоен начин и ние ще продължим," обясни още наставникът.

"За първите 30 минути вина имат изключително домакините, бяха изключително агресивни, под мощната подкрепата на публиката, хванаха вълната и ни създадоха главоболия. Но ние имахме своите шансове, и в последните минути контролирахме нещата," добави Ясен Петров.

"Ще направим всичко възможно да вдигнем Христо Йовов за реванша. Знаете, че той е един от лидерите, и ще липсва, ако не вземе участие," каза още Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

EvilMan
20.08.2010 18:17

дам и тия ще треперят да не преживеят същтото като Левски в Швеция *wink*