Дочев: Ако знаех какво ще стане, можех да дойда само с четка за зъби!

09:33
Дочев: Ако знаех какво ще стане, можех да дойда само с четка за зъби!
Павел Дочев вчера си замина окончателно за Германия, но даде последното си изявление за читателите на "Меридиан мач".

"Заминах си за Германия с кола, защото имам страшно много багаж, който не мога да събера в самолет. А ако знаех какво ще стане, можех да дойда само с четка за зъби", каза самоиронично специалистът.

"При последните ни разговори с ръководството поставих някои изисквания, но шефовете не можеха да ги изпълнят. Не става въпрос за финансови претенции, а за спортно-технически желания. Аз не дойдох в ЦСКА да ставам богат, а бях привлечен от спортното предизвикателство. Нямам никаква неустойка и не съм преговарял и за компенсации", каза треньорът.

"Реших да не бъда на стадиона за мача с ТНС, за да няма излишни и неуместни коментари. Емил Костадинов ми каза, че новият македонски треньор иска да говори с мен, но аз нямам много време да го чакам. Ако желае, нека ме намери по телефона", добави Дочев.

Той трудно се вижда отново в България.

"От престоя ми в София записах само финансови и морални загуби. Бих си представил, че мога да се върна отново в родината си, но този път трябва да имам много по-голяма сигурност и гаранции. В ЦСКА явно не знаят, че във футбола има някои закономерности, които трябва да се спазват", завърши бившият треньор на "червените".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
21.08.2010 01:48

Manower...По-скоро може всички да си пожелаете да сте като Ботев,защото там ситуацията вече върви на-добре.Останалите му мислете,дето ви предстои подобно нещо.За да се оправят нещата всички отбори в БГ трябва да минат по пътя по който сега вървят канарите.Щото ако не друго,поне отборът се управлява от феновете и на дом.мачове се събират по 6-7 хил.души....а не като на някои велики български отбори.....между 500 и 1000.

toshkobarca
20.08.2010 23:45

Нищо не разбира от футбол този мишок. Не знам от къде го намериха, но много се прецакаха като го назначиха за треньор.

Manower
20.08.2010 20:31

Жал ми е за човечеца....Направиха го сатаната за ситуацията в ЦСКА!! Вярно и той направи грешки, всички грешат,но нензма как са го лъгали, за да дойде да работи в ЦСКА! Човека искаше да постигне нещо, но Титанците каквото кажат това е! Емил Костадинов е такъв идиот, че няма накъде! Горовя като раководител. Дочев беше размахван наляво-надясно и беше марионетка,а отвътре мърсотията бълваше от всякъде! Цесекарите после се подигравали на Левски, че били незнам си какви, че играли срещу слабаци и т.н. Смешни и детски подигравки...гледайте вие да си спасите отбора, че да не станете като Ботев! Не ви го желая, ама такава мърсотия и Батков не е правил! При вас си е с години така! Знаете ли, че сектор Г и ръководството никога не сте били заедно!

Nikinson
20.08.2010 19:07

Този и като футболист и като треньор е страхливец...Като национал даде голов пас на швейцарците за обрата от 2:0 до 2:3 за първия гол, малко преди втория се направи на контузен и излезе а нямаше друг защитник в резервите...въпрос на време беше третия гол... *thumb_up*До там беше национал-до тук треньор...

Pechenqgata
20.08.2010 12:54

Поредния гаф на ръководството на Цска... не го оставиха човека да работи поне 1 сезон да видят какви са резултатите и тогава да вземат решение, все едно гледам ситуацията с Любо Пенев от миналата година след няколко неуспешни мача и го изгониха, да се махат тея кавали ако така ще ми градят отбор *devil*

manutd_forlife
20.08.2010 12:49

но каквото да става е много по-добър от тундиото андоне които избяга в румъния всичко прецака тогава

manutd_forlife
20.08.2010 12:47

павел дочев дойде с добри намерения и искаше да помогне както се може на цска не го винете че не е успял направи каквото можа и му пожелавам късмет в германия *thumb_up* *beer*

angel_20_11
20.08.2010 12:19

и аз така мисля човека се постара все пак е прекарал много време в германия но там ръководствата на отборите взимат в пъти по добри решения отколкото титаните ....

bgArshavin
20.08.2010 11:46

Жертва на неуправното ни и нахално ръководство стана този човек. Успех в Германия!

Fi4o_CskA
20.08.2010 11:32

той па какво е виновен човека...успех в германия *thumb_up*