Лацио гледа Дембеле на \"Росунда\"

08:23
Лацио гледа Дембеле на \"Росунда\"
Италианският Лацио прати свой човек на "Росунда" за нападателя на Левски Гара Дембеле, пише "Меридиан мач".

Французинът с корени от Мали беше трансферна цел на "римските орли" преди няколко сезона, но секс скандал спря преминаването му на "Олимпико". Тогава американка обвини Гара Дембеле в изнасилване и футболистът дори влезе в ареста за два месеца. Впоследствие съдът в Италия оневини нападателя, но Лацио отказа да го купува, защото името му вече беше компрометирано. Дембеле обяви пред "Меридиан мач", че към днешна дата съди американката, която го е обвинила в насилие, за клевета и пропуснати ползи.

Скаутите на Лацио обаче не са спирали да следят Гара Дембеле и след отличните му изяви с екипа на Левски интересът на "орлите" към нападателя се е възобновил. Очаква се италианците да гледат изявите на тарана до края на годината и след това евентуално да направят оферта на "сините" за закупуването му.

Както е известно, Гара Дембеле премина на "Герена" от Локомотив Пловдив през лятната пауза, като Левски плати за правата му 200 000 евро.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

boro68
20.08.2010 17:00

Дотогава има много време, виж че и него го хванал т.нар. "български манталитет" и почне да не става и за БГ *angry*

Man_United_BG
20.08.2010 16:00

Да ходи, дет иска то е ясно,че бързо-бързо ще избяга

ManUtdTillidie
20.08.2010 14:25

Да за някакъв си 1 милион а може и по-малко ще се разделим с него но кой ще го замести ?! Поне да направим нещо в Европа и да се прочуем за да може да имаме ИМЕ в Европа и като напусне да има класни кандидати за заместници.

Unbeatable_fen
20.08.2010 11:49

То е ясно че Дембеле още през зимата може да няпусне Левски!!!