Орязват заплатите в ЦСКА на 800 лева при провал довечера

09:35
Орязват заплатите в ЦСКА на 800 лева при провал довечера
Срещата с ТНС се явява изключително важна за бъдещето на 16 футболисти от ЦСКА.

След поредицата слаби резултати и по-конкретно след срещата на "армейците" с Видима Раковски (2:2), собственикът на тима Димитър Борисов е обявил в прав текст пред играчите, че няма да търпи повече подобни провали. Президентът на ЦСКА е събрал състезателите на разговор в съблекалнята на стадион "Българска армия" вечерта след резила с новака в "А" група. "Тема Спорт" се добра до сериозните мерки, които босът се е заканил да предприеме, ако отборът се провали в Европа срещу ТНС:

1. Ако ЦСКА отпадне от ТНС, заплатите на играчите ще бъдат намалени между 10 и 15 пъти. Думите на Борисов били: "Ако не отстраните ТНС, ще ви направя заплатите между 800 и 1000 лева. И нищо няма да ме спре. Не може да вземате по 10-15 хиляди лева, а отбори като Берое и Видима десет пъти по-малко и да няма никаква разлика между тях и вас като игра. На който не му изнася, е свободен да напусне. Ще му платя неустойките по договора. От утре правилото е в сила".

2. Босът е предупредил играчите за несериозното им отношение в досегашните двубои в "А" група. Борисов в прав текст е заявил, че ако не види промяна още в следващия мач срещу ТНС, ще предприеме крути мерки. Според нашия източник думите на боса били, че ако трябва, ще се раздели с 16 футболисти и ще остави само 12, които да завършат полусезона. Но тези 12 да играят мъжки за ЦСКА и като добър пример е даден младият Александър Тонев.

3. Затяга се дисциплината. Именно по нареждане на Димитър Борисов са прибрани телефоните и лаптопите на играчите, които пак по заповед на боса са на лагер в Правец.

4. Играчите са предупредени да не се делят на българи и чужденци.

5. "Аз лично ще следя за колектива. Не искам извън терена да сте приятели, но на терена е задължително да сте като юмрук. Искам да си помагате, а не вечно да се правите на сърдити. Който пречи да се създаде колектив, ще бъде отстранен от отбора лично от мен. Всичко ви е платено и повече лигавщини няма да търпя", казал Борисов.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sandokana
19.08.2010 22:33

аве ши са сетите ви ама ...даже и 500 лв. им е много на базата на това което показват ама това требва6е да стане оште при Л. Пенев а не сега. Даваи им 10-15 бона без да праят ни6то и ги чакаи да играят .... ше играят само по дискотеките *smile*