Бензукан титуляр за Левски на \"Росунда\"

09:01
Бензукан титуляр за Левски на \"Росунда\"
Шакиб Бензукан е гласен за титуляр в днешния мач на Левски от Лига Европа срещу АИК в Стокхолм.

Треньорът Ясен Петров е решил да се застрахова с мароканеца в халфовата линия заради продължаващите кадрови проблеми в отбора. Христо Йовов не е възстановен от контузия и отпадна в последния момент от групата за двубоя в Швеция. Новото попълнение Сержиньо Грийн пък показа при гостуването в Бургас на Черноморец, че все още не е в оптимална форма.

Затова Ясен Петров обмисля да повтори схемата от двубоя с Локомотив София, когато Бензукан изненадващо игра като опорен халф. Тогава той си партнираше с Мариан Огнянов, а "сините" нямаха особени проблеми и биха с 3:1. Срещу АИК до Бензо ще играе Владимир Гаджев, което дава повече спокойствие на треньорския щаб. Холандецът Грийн пък вероятно ще остане резерва и до него ще се прибегне евентуално при нежелан развой на двубоя.

Освен колебанията в средата на терена Ясен Петров няма други проблеми преди днешния мач на стадион "Росунда". Атаката на "сините" ще води голмайсторът в Лига Европа до момента - Гара Дембеле, като по крилата ще му помагат Жоазиньо и Даниел Младенов. В защитата също не се очакват промени - в средата отново ще бъдат Иво Иванов и Милев, а на фланговете Минев и Мулдер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
19.08.2010 16:39

Ти си единствения който говори и ако не си забелязал никой не му пука *lol* *lol*

TiSiLuD
19.08.2010 15:55

Колкото и да говорите против ЦСКА, да те са в криза но вие ще станете за срам днес с АИК ! *party*

spgufi0
19.08.2010 12:54

АИК Левски на живо в интернет може ли линк