В ЦСКА окапаха като круши, Тошко Янчев защитник срещу Текезесето

08:53
В ЦСКА окапаха като круши, Тошко Янчев защитник срещу Текезесето
В ЦСКА изпокапаха като круши преди мача с ТНС от Лига Европа тази вечер в София.

Десет футболисти отпаднаха от състава за двубоя с добилия популярност като Текезесето тим от Уелс заради травми, скандали и наказания. Треньорът Сашо Борисов, който ще води "червените" довечера, останалите от екипа са се видели в чудо кого да пускат.

Драмата е най-вече в защита. Там вчера се контузи злополучният италианец Марко Еспозито. По спешност на мястото му беше взет голобрад юноша. 18-годишният Мартин Василев от старшата възраст беше викнат на лагера в Правец. Той беше картотекиран вчера заедно с новото попълнение Килиан Шеридън.

От състава липсват цели шестима защитници. Това са контузените Фабрицио Грило, Апостол Попов, Марко Еспозито, Костадин Стоянов, Мартин Дечев и Йордан Минев. Аут са трима от халфовете - бойкотиращият ганаец Уилям Тиеро, настиналият Николай Манчев и Атанас Зехиров. От нападението отпадна Руи Мигел, който също като Тиеро отказа да отиде на лагер с тима в Правец, след като беше насилван да си сдаде мобилния телефон.

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев най-вероятно ще бъде преквалифициран на защитник за мача с ТНС довечера. "Червените" нямат друг вариант, след като цялата отбрана се изпоконтузи. Янчев ще играе в централната двойка с италианеца Акуаро. Отляво ще играе Румен Трифонов, а вдясно - Павел Виданов. Вместо Янчев като дефанзивен халф ще играе Борис Галчев заедно с Коста Янев. Вдясно ще бъде Сашо Тонев, а зад нападателя застава Маркиньос. Напред ще бъдат Спас Делев, като титуляр може да почне и Килиан Шеридън. Той дойде подготвен и се намира в отлична форма. Другите варианти в атака са Димитър Илиев и италианецът Тибони, срещу които Павел Дочев мърмореше в последните няколко мача.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
19.08.2010 15:47

принципно си прав . Ама не може отбор който е уж с традиций и претенций да го е шубе от някви полуаматъори, който са дошли на почивка.

Lollipopp
19.08.2010 13:33

Kalinho - между трябва и може има голяма разлика *lol*

Kalinho
19.08.2010 11:41

срещу такива отбори ако ще и старшата да играят пак трябва да ги бият.