Еспаньол остана без наставник

10:55
Еспаньол остана без наставник
Ръководството на испанския Еспаньол освободи Тинтин Маркес от поста старши треньор след поредното разочароващо представяне във вътрешното първенство.

В изминалия 13-и кръг вчера отборът от област Каталуния загуби у дома с 0:1 от новака Спортинг Хихон и това коства поста на селекционера. Под негово ръководство от началото на сезона Еспаньол спечели едва 12 точки, което го постави близо до отборите, които се намират в зоната на изпадане.

Уволнението на Маркес е общо трето до момента в Примера, след като по-рано същата съдба сполетя треньорите на Рекреативо и Осасуна. За евентуален заместник на досегашния наставник на отбора се спрягат имената на сърбина Мирослав Джукич, както и на Луйс Фернандес, който вече е бил начело на "папагалчетата", а така също бе свързан с евентуалното поемане на нашия ЦСКА през зимата на 2004г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve_83
01.12.2008 11:40

На тези смешници им бях заложил в началото на сезона на изненада да станат шампиони, щото коефициента беше 300, и като тръгнаха с 2 победи и равен викам че може и да стане, ама този некадърник ги съсипа