Раниери бесен на дебелака Адриано, забива го на пейката

12:32
Раниери бесен на дебелака Адриано, забива го на пейката
Наставникът на Рома Клаудио Раниери е бесен на новото попълнение на тима Адриано, съобщава "Газета Дело Спорт".

Причината за гнева на треньора е доста наднорменото тегло на бразилския нападател. В началото на предсезонната подготовка таранът пристигнал на тренировка с около десет излишни кила по себе си.

Въпреки опитите на диетолозите в щаба на "вълците" Адриано да се храни здравословно, нападателят си карал както си знае и вчера станало ясно, че за три седмици той е свалил само един килограм.

Това много ядосало треньора Раниери,който бил доста груб към бразилеца по време на последната тренировка на римляните.

Специалистът постоянно крещял към Адриано: Събуди Се! Тичай по-бързо! Концентрирай се!

Очаква се бившият футболист на Интер да бъде забит на пейката на "вълците" за предстоящия финал за Суперкупата на Италия срещу "нерадзурите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
18.08.2010 16:11

ей за това ме е яд, на някви супер таланти като него. Има физика, техника, реално абсолютно всичко има да е един от най - добрите и сам се проваля.

martosas
18.08.2010 14:40

Адриано беше много добър футболист, много ме радваше но си провали кариерата като каза, че вече не му се играе футбол.. но кво го боли пари колкото искаш има, ходи на почивки на сам на там.. Все пак сега дано отслабне и започне бавно да си възвръща старата форма *smile*

ManUtdTillidie
18.08.2010 14:11

Ми Раниери добре ли е ?! Този беше страшилище преди но е несериозен , да го забият в Пирин дано , има талант да спечели златната топка но е несериозен а такива са най-лошите.

Pechenqgata
18.08.2010 12:55

Много добър футболист но за жалост много несериозен *joking*