Триумф в Швеция = холандска тройка за Левски

11:41
Триумф в Швеция = холандска тройка за Левски
Положителен резултат за " Левски" в утрешното гостуване на АИК ще означава сигурен трансфер на трети холандец на "Герена" това лято, съобщава "24 часа". Ако "сините" са доволни от резултата на ст. "Росунда" и имат шанс да влязат в група на Лига Европа, веднага ще бъде задействано привличането на дясното крило Андвеле Слори.

27-годишният холандец вече се е разбрал за заплатата си. Тя ще е като на Сержиньо Грийн - 10 000 евро. Ако Тодор Батков, Георги Иванов и Ясен Петров се виждат в груповата фаза след мача в Швеция, мениджърът Уини Хаатрехт ще доведе Слори в София за последни уточнения и медицински преглед.

Агентът вече подсили "Левски" с две "лалета" - десния бек Дъстли Мюлдер и халфа Сержиньо Грийн. Слори също е свободен агент, но е смятан за най-известен от тримата - има и два мача за националния отбор на Холандия. Трансферът му трябва да бъде финализиран до края на август. На Слори ще се разчита в групата на Лига Европа. Влизането в нея би донесло и 2,1 млн. лева в касата на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
18.08.2010 19:16

Да не изключваме възможността, и за ...шведска тройка?! *lol*

AndY__20
18.08.2010 12:43

футболни качества има, но няма дисциплина

gogatakts
18.08.2010 12:29

немисля че е толко добър по добре да не се занимават с него *thumb_up*