Сър Алекс: Взех Бебе \"на сляпо\", но имам доверие на скаутите си

08:55
Сър Алекс: Взех Бебе \"на сляпо\", но имам доверие на скаутите си
Изневерих на принципите си като взех Бебе без да съм го гледал, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Шотландецът каза, че този път се е доверил на скаутите си.

"Аз не съм гледал играта на Бебе. Това е първият футболист, който взимам "на сляпо". Обикновено гледам доста видео материали на играчите, които привличам, но нашият скаутски отдел е много добър и понякога се налага да им се доверявам", разкри Фъргюсън.

"Скаутите ни в Португалия бяха категорични, че трябва да направим нещо бързо по въпроса. Тя бяха впечатлени от Бебе, който за възрастта си има страхотно темпо, баланс и желание за игра. В крайна сметка се доверихме на нашите хора и изпратихме Дейвид Гил в Португалия, за да финализира трансфера", разказа още сър Алекс.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
18.08.2010 10:08

Е да ама при нащте отбори всеки които може да върви по улицата нормално без да се спъва през 2 секунди става за всеки отбор от А група.

krasenco
18.08.2010 09:48

Е,как при нас да е на сляпо!Гледали са ги в youtube *lol*

winn3rbg
18.08.2010 09:13

Взел един футболист без да го е гледал и веднага се извинява за това. Ами какво да кажа за нашата А група, където всеки е добре дошъл на проби, а процентът отхвърлени е много нисък. *sad*