Гьоре се закани да направи ЦСКА шампион

08:21
Гьоре се закани да направи ЦСКА шампион
Новият старши треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски е убеден, че е способен да донесе шампионската титла на "Армията" този сезон.

"Проблемът на отбора е само психологически. С две победи до края на седмицата всичко ще се нормализира. Мога да направя ЦСКА шампион. Това е моята цел, както и успешни мачове в Лига Европа поне до зимата. Искам от играчите да показват характер и да оставят сърцето си на терена", каза в интервю за "Тема Спорт" Йовановски.

Поради липса на работна виза той ще седи на пейката като консултант в мачовете срещу ТНС и Черно море, а като старши треньор ще бъде записан Сашо Борисов.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pinchero
18.08.2010 16:50

Защо пък да не бъден оптимисти? Казва се, че е строх, и според мен лесно ще върне дисциплината в отбора *smile* Аз лично му имам доверие. (Ако казаното за него е вярно)

Hella
18.08.2010 13:08

*lol* Бай Гьоре да не се изхвърля толко много, че става за смях..

RoSKo0o0
18.08.2010 12:14

Хахаха.... едва ли ЦСКА ще стане шампион в близките 5-10 години *lol*

Gogata85
18.08.2010 11:09

ей го поредният който се изказва неподготвен и най-вероятно ще си тръгне след месец два най-много до края на годината *angry* вярно е,че отбора на ЦСКА винаги е започвал първенството с цел титлата и нищо по-малко,но тея смешковци дето сега са в отбора просто невиждам как ще се класират дори в европа *evil* след изгонването на Любо Пенев всичко отиде по дяволите. С него просто се виждаше как отбора играе и се раздава.