Видолов се завръща на терена за Ботев

15:06
Видолов се завръща на терена за Ботев
омощник треньора на Ботев Пловдив Костадин Видолов ще бъде картотекиран за първенството във В група. Марин Бакалов е стигнал до това решение след напускането на Борислав Караматев и необходимостта от още един градивен полузащитник в състава на „жълто-черните”.

„Решихме да картотекираме Видолов, тъй като опитът му ще ни бъде от полза. Още в първия кръг се уверихме, че няма да ни бъде лесно във В група и със сигурност ще има мачове, в които ще се нуждаем от неговата помощ”, коментира Бакалов.

Първоначално наставникът на Ботев бе сигурен, че няма да се нуждае от Коце Видолов на терена, но след измъчената победа над Асеновец и напускането на Караматоев, се стигна до промяна в неговото решение.

Бакалов сподели още, че в края на сезона на Видолов ще му бъде направен бенефис.

Ботев ще бъде може би първият отбор в България, в който ще има двама играещи помощник треньори, след като такъв е Иван Танчовски.

В състава на Ботев от травми се оплакват Красимир Кръстев и Димитър Байрев, който може да се възстанови за следващия домакински мач на тима.

В същото време, на проби в клуба са бразилците Лукас и Андерсон. Двамата вече изкараха кратък неуспешен пробен период в Локомотив Пловдив. Те са в България от близо месец и си търсят отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари