В ЦСКА не взели и стотинка от трансфера на Гранден?

16:12
В ЦСКА не взели и стотинка от трансфера на Гранден?
Ръководството на ЦСКА направи един от най-сериозните си трансфери в последните години, продавайки Елиот Гранден в новака във Висшата лига Блекпул, но изглежда „червените" не са получили и стотинка от сделката.

Това разкрива норвежкият вестник "Дагблад", който е направил сериозно проучване за английския клуб. Според норвежците Блекпул е платил трансферни суми само за защитника Крейг Каткарт (500 000 паунда) на Манчестър Юнайтед, както и за Людовик Силвестър на чешкия Млада Болеслав, като неговата сума не е упомената. Елиот Гранден и Малори Мартен обаче са преминали в Блекпул като свободни агенти и са договаряли само личните си условия.


Френският нападател вече направи страхотен дебют във Висшата лига, като с Блекпул постигна зашеметяващ успех с 4:0 над Уигън като гост. Мениджърите на Елиот Гранден са му уредили сами трансфера в английския клуб, като „армейците" нямат нищо общо със сделката. Тъмнокожият нападател дойде в ЦСКА през зимата, но се задържа тук малко повече от половин година. Наскоро треньорът Павел Дочев призна, че Гранден не се е чувствал щастлив в ЦСКА и е искал да си тръгне, като от клуба не са го спрели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
16.08.2010 21:34

а бе по - добре не пишете статии от колкото да пишете глупости само плетете интриги

svetlio_vn
16.08.2010 17:07

Какво стана с тези 1.5млн Евро ли колко бяха,накрая ще се окаже,че си е тръгнал като свободен агент *smile*

antonyhrz2
16.08.2010 16:27

Няма начин , има си договор , при неспазването на който се заплаща неустойка от страна на футболиста, или при продажба се заплаща трансфернат сума

ManUtdTillidie
16.08.2010 16:22

Няма как това да стане , да проучат добре , ако няма някаква клауза в договора му с ЦСКА това са пълни глупости. То да беше така Фабрегас вече щеше да е каталунец итн.