Собствениците на Сити искат Капело да замени Манчини

15:54
Собствениците на Сити искат Капело да замени Манчини
Собствениците на Манчестър Сити са си набелязали Фабио Капело за техен следващ мениджър, съобщава "Дейли Мирър".

Милиардерите, които притежават Сити, ще предложат на Капело спасителен пояс от националния отбор на Англия, ако настоящият мениджър на тима Роберто Манчини продължи с колебливите резултати.

Както е известно, Манчини започна сезона под огромно напрежение, след като клубът даде близо 106 милиона лири за трансфери през лятото.

Италианецът е наясно, че трябва да държи клуба на върха на класирането във Висшата лига, иначе собствениците от Абу Даби едва ли ще останат още дълго време спокойни.

Британските медии разкриват, че арабските милиардери били бесни от слабата игра по време на равенството с Тотнъм в събота и вече обмисляли дали ще е правилно да продължат да се доверяват на Роберто Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
16.08.2010 17:36

Капело е МНОГО по-дъбър от Манчо. Навсякъде е постигал успехи. Дори Рома направи шампион. А и Капело ще има още по-голяма заплата в Сити.

antonyhrz2
16.08.2010 16:23

От Манчини на Капело , от един жабар на друг.Вижданията им за играта и постройката са сходни,метдоите им се доближават.Вариант за селекционер които ще им свърши идеална работа е Хидинг.Има и други варианти , но НЕ и италианец.