Митьо Пищова се гаври със Скрита сила

15:23
Митьо Пищова се гаври със Скрита сила
Феновете на колоритния третодивизионен тим Скрита сила Мъдрево обвиниха популярния Митьо Пищова за загубата от Суворово с 0:3 като домакин, съобщава "Блиц". „Заради близостта на Мъдрево с река Дунав, на път към нея, оттук са минавали много мошеници, но по-голям от Митьо Пищова досега не е минавал”, коментира след двубоя 80-годишен беловлас жител на кубратското село.

Гневът на местните бе породен от това, че Пищова пристигна четвърт час след началото на мача, постоя едва десетина минути, поздрави публиката, пожела успех на Скрита сила, гушна огромния хонорар и духна обратно за Русе. На изнизване от стадиона тихомълком покани боса на тима да отиде в крайдунавския град и да изгледа шоуто му Мис България, което той организирал вечерта.

„Този мошеник се подигра с близо 1000 зрители на стадиона”, вайкаха се по трибуните и се проклинаха, че твърде късно са разбрали за негово заминаване. В противен случай „пищовът” на Митьо Пищова никога повече нямал да гръмне. Всички са убедени, че Пищова е карък за техните любимци и се заканиха да изключват телевизорите си при всяка една негова поява на екрана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
16.08.2010 17:59

Пищова се е преместил да живее в Русе има адресна регистрация и познайте какво ще прави догодина?Ще бъде кандидат за кмет на Русе това е 100% вярно

winnerb0y
16.08.2010 16:03

ууу да го линчуваме копелето! *devil* *cigarette* *angry*