Нападател на Левски влезе в списъка на всички холандски грандове

13:32
Нападател на Левски влезе в списъка на всички холандски грандове
Суперхитът на “А” група Гара Дембеле влезе в трансферния списък на всички холандски грандове. Чрез мениджърска агенция от Ниската земя е активиран интересът на местните колоси, подплатен и с лудата статистика на французина. Приличащият на Дарт Вейдър нападател заби 9 пъти за 6 мача.

Още за реванша с АИК на 26 август се чакат двама или трима съгледвачи, които работят за “Фейенорд”, ПСВ “Айндховен”, “Твенте” и “Аякс”, съобщава "Труд".

В същото време мадам Ба Бенжелюн личен агент на Дембеле, е вдигнала шум около своя довереник из Франция и Англия. Така не е изключено дуелът с АИК да се провокира уникален наплив от скаути на елитни клубове от Европа с една цел.

По принцип Левски предпочита да задържи Гара поне до януари, но - ясно е - отказва се лесно само на малко пари. “Сините” разчитат да счупят трансферния рекорд на “А” група, за което е необходима сделка над 3 млн. евро. Засега №1 според различните начини на изчисления са договорите на Георги Иванов, Стилиян Петров и Станислав Манолев.

Тръгнаха слухове, че “Левски” дори вече се оглежда за нов нападател (Базил де Карвальо от “Локо” - Пд), но всички фактори отричат. Засега.

“Левски” пак се прибира призори от Швеция

“Левски” отново залага на нощен полет обратно от Швеция в името на по-бързото възстановяване след европейски мач.
Миналия месец “сините” пътуваха от град Калмар веднага след двубоя (1:1), прибраха се в към 4 ч сутринта в петъчен ден, а в неделя повалиха ЦСКА с 1:0.

Сега дуелът с АИК в Стокхолм отново е в четвъртък. А в неделя пак предстои среща от “А” група, която поне на пръв поглед се очертава далеч по-лесна от вечното дерби - домакинство на “Калиакра”. Все пак, левскарите решиха да не нарушават печелившия план за пътуване. А и във времената на криза отборът пести пари от втора нощувка на шведска земя, като се завръща веднага след мач в чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DJIBRILCISSE10
17.08.2010 16:58

Ами този Бебе който купиха Ман.Ю. миналата седмица, беше подписал 45 дни преди това друг договор с Гимараеш и те платиха трансферна сума както и Юнайтед им платиха на тях , така че мисля че е възможно

Jurka5
16.08.2010 14:59

И аз мисля,че не може.Ако си го взел на свободен,тогава мисля,че можеш да го продадеш.Все пак не съм сигурен напълно.

ManUtdTillidie
16.08.2010 14:00

До колкото си спомням е невъзможно един играч да бъде трансферират 2 пъти за един трансферен прозорец.