Официално: Павел Дочев хвърли оставка

13:06
Официално: Павел Дочев хвърли оставка
Павел Дочев вече не е треньор на ЦСКА. Специалистът е напуснал поста по свое желание. Дочев е съобщил своето решение на днешната среща със собственика на клуба Димитър Борисов.

Както е известно, "червените" започнаха новия сезон в А група с две загуби и едно равенство и това е била причината наставникът на тима да реши, че трябва да хвърли оставка.

"В България се сблъсках с много трудности и пречки. Един от главните проблеми е манталитетът като цяло. Не усетих подкрепа в работата си. Тръгвам си с високо вдигната глава”, заяви Дочев, пред "Гонг".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
16.08.2010 21:22

Дочев не е много добър тренер но проблема не е само в него , има много повече отделни "проблемчета" и с това нищо няма да стане и на пръв поглед тези проблемчета доста трудно може да се решат. Цска е така да се каже "трупала ръжда много дълго време " и като проблемите не са се решили навреме сега се е струпало и няма как бързо да се реши всичко но със сигурност със смяната на един тренер нищо няма да стане , отбора може да играе по-добре но проблемите ги има от собствениците до играчите.

Notlike
16.08.2010 21:05

Най-после си отива. Дочев не заслужава подобен срам - свикнал е на ред и дисциплина в Германия... но това е България, ориенталски стил, живеем много назад във времето. Не може да се водиш треньор, а нищо да не зависи от теб, дори да не знаеш кои играчи ти докарват мениджъри, дето не си им чувал имената. А иначе за това, че не можел да говори добре - Пената и той не може. А като говорим за Пената, има още балъци, които му се подиграват, ама когато стигнат успехите на Стратега от Мировяне, тогава ще ми говорят кой какво е направил. Тея същите и кюрда викат на Стоичков, ама успехите им са на училищно ниво, а човекът е вземал Златна Обувка, Златна топка и прочие. Кога това от друг?!

erci
16.08.2010 20:30

тоя не знаеше кой прави селекцията в отбора *lol*

Bresciano
16.08.2010 17:22

Пълна просототия, тва само тука в България го има да се искат оставки след 2-3 слаби мача. Какво им е виновен Дочев? Не е правил той селекцията, а накрая той виновен, че чужденците не играят и половината контузени. Погледнете френското първенство- шампиона Марсилия почна с 2 загуби, Лион след първите 2 мача с 1 точка и паднаха вчера от КАЕН....... Там има ли оставки и трагедии???

krasenco
16.08.2010 16:14

Просто в Цска цари пълен хаос!Дочев е най-малкия проблем.Титаните направиха ядски много глупости.Вече започвам да си мисля,че те са някакви върли левскари и единствената им цел е да закрият отбора!1)Толкова много треньори смениха,че скоро може да кандидатсван за рекордите на Гинес 2)На всеки полусезон се гради нов отбор със 7-8 нови футболисти 3)От тези футболисти не повече от един става за нещо,а добрите ги продават 4)Назначават Емил Костадинов,който е неадекватен и неук на поста си! 5)Продават футболисти за по 2 милиона,един футболист взема по 20 000 заплата,а не могат да отделят 150 000 да се издължат за Румен Трифонов.Така,че не Дочев,а Титан трябва да напуснат!

Yang_G
16.08.2010 15:01

Ама забравяш Пената, че си е старичък вече и му е простено ! Но както и да е, не те успорвам, защото си прав за останалото !

StraightEse
16.08.2010 13:46

Yang_G, че той Димитър Пенев пък да не би да може да говори като хората? Как очаквате да чорбата да побеждава, като в клуба се работи напълно непрофесионално? Истината е, че докато в България клубовете са в ръцете на хора, които се интересуват само от това да се показват по-често по телевизията и да си правятъ реклама, футболът ни ще цикли.Да не говорим за такива малоумия като уволняване на треньора горе-долу преди още да се е видяло струват ли изобщо новите попълнения или не...

winn3rbg
16.08.2010 13:32

Според мен вината не е само негова. Докато ръководството решава кои футболисти да подпишат с ЦСКА, все така ще е. Павел Дочев не е виновен, че са го извикали да тренира футболистите и да стои на резервната скамейка. *thinking*

pirojkata
16.08.2010 13:18

е гати кефа.....Още не беше дошъл и взе да гони този и онзи...Аре бай...4акаме те Любо... *beer*

Montella
16.08.2010 13:15

К'во като идва от Германия. Да не е германец. Такива най ги мразя. Въщат се от друга държава и се правят че не могат да говоря. Надувки..

Leader78
16.08.2010 13:15

до хамелеона и ти си тъп кат Дочев кво кат идва от Германия колко тряя си прост да кажеш "Напълно ненужен гол и напълно ненужна загуба" хахахаха тъпаци

peshotar
16.08.2010 13:13

*lol* треньора не е виновен че играчите са сакати и мързеливи и не искат да тичат..после саботажи и айде..а човека идва от Германия и за това не говори толкова добре

Yang_G
16.08.2010 13:07

Най-после ! Тоя не може и да говори даже ! Ебаси тапира !