Ходжсън защити Хосе Рейна

11:06
Ходжсън защити Хосе Рейна
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън даде пълната си подкрепа на вратаря на тима Пепе Рейна, въпреки грешката на испанеца при равенството 1:1 с Арсенал в първия кръг на Висшата лига.

"Червените" изглеждаха като победители малко преди края, но тогава Рейна си вкара автогол, след като Маруан Шамак бе нацелил гредата на неговата врата.

Ходжсън обаче отказа да обвини испанеца след мача и сподели, че е представянето му е било много позитивно.

"Хосе го изживява тежко, защото е сериозен професионалист, който наистина вярва в себе си и в отбора си", сподели Ходжсън.

"Той не би се опитал да прехвърли вината на други хора, затова е нормално да го понесе тежко. Но аз смятам, че той игра добре. Беше концентриран. Той имаше контузия в рамото и се завърна по-рано от очакваното, така че има много позитиви от представянето му. Единственият негатив е, че допусна гол, който би спасил при нормални обстоятелства", добави бившият наставник на Фулъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jasson_lfc
17.08.2010 12:25

Напълно съм съгласен с мнението на winn3rbg.Рейна винаги се раздава на 100 процента и това че допусна такъв гол не променя факта че е извадил 100 пъти,че и повече полужения.Рейна си остава Рейна (y)

winn3rbg
16.08.2010 12:27

Рейна е един от най-добрите и постоянни вратари в света, вкарали му един смешен гол и по форумите почнаха да пишат какъв некадърник бил. Утре ще направи някой супер мач с невероятни спасявания и по форумите ще пишат колко е велик. Така е тинейджърите всеки мач си менят мнението, даже и по няколко пъти на мач.

ceco26
16.08.2010 11:53

Рейна много рядко има вина за головете и най-вече за загубите на Пуул, така че...да се окопитва по-бързо, че срещу Сити...победата е задължителна! *thumb_up*

ceco26
16.08.2010 11:52

И Рейна е човек, може да сгреши. Не като Алмуния и Фабиански, които за малко да провалят Арсенал и Тотнъм да ги мине, миналият сезон. *joking*