Благо живее в руски манастир

10:23
Благо живее в руски манастир
В абсолютна изолация живее националът Благо Георгиев в Русия, разбра "24 часа". Дълбоко религиозният халф на Терек Грозние е напуснал къщата си и се помещава в манастир.

През юни колената на Благо бяха оперирани от доктор Димитър Йончев в Щутгарт. От средата на юли Георгиев почна да тича, като иначе и отпреди това прекарваше по няколко часа на ден във фитнеса. Преди десет дни юношата на Славия се прибра в Русия. Тъй като все още не може да се присъедини към тренировките на колегите си, Благо решил да се оттегли в манастира.

Ежедневно той прави кросове в горите около него. 99 процента 28-годишният полузащитник, който със собствени средства изгради два параклиса около София, няма да може да играе в първите две европейски квалификации срещу Англия и Черна гора. Мачовете са на 3 септември в Лондон и 4 дни по-късно на Националния стадион "Васил Левски".

В българското дерби от 17-ия кръг на руското първенство пък Амкар надви 1:0 Алания вкъщи и записа първи успех след 4 загуби поред. Националът Захари Сираков и Мартин Кушев играха цял мач за домакините от Перм, а в противниковия състав бяха друг играч на държавния тим - Иван Иванов, и отказалият се от него Иван Стоянов. Първият направи дузпа, която обаче Кушев пропусна в 41-ата мин. Резервата Сергей Волков вкара победното попадение в 65-ата мин. Стоянов бе заменен в 74-ата мин, а останалите българи бяха на терена през целия мач. Кушев получи жълт картон за оспорване на съдийско решение. С трите точки Амкар, за който не рита претърпелият операция Георги Пеев, се измъкна от зоната на изпадащите.

Ростов, където отиде под наем Чавдар Янков, би 2:0 като гост Сатурн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
16.08.2010 13:47

За мен това хюмне не е никав православен християнин. По-скоро прилича на католик, от филмите на Francis Ford Coppola. Отива, гръмва някого и след 5 минути се изповядва при попа в базиликата. Това за мен не е вяра, а един вид ПиАР. Добър футболист като него трябва да се съсредоточи върху футбола, а не да се прави на маймун.

georgiew_71
16.08.2010 12:37

Благо е толкова набожен,колкото Бербатов прави всички тези неща със своята фондация от сърце.Правят от заради своя изгода,защото имат облаги от цялата тази работа.

gutito1964
16.08.2010 11:25

а бе набожен целия в татуировки с тая дълга коса мяса на едновремешно хипи

psiharizlle
16.08.2010 10:58

немога да го чатна тоя Благо набожен ходи по манастри пак заеба жена си бременна нешу май се прави само за пред хората