Шеридън се хванал за главата

10:08
Шеридън се хванал за главата
Новият нападател на ЦСКА Килиан Шеридън се хванал за главата още на първата си тренировка вчера. Дошлият от Селтик 196-сантиметров централен нападател участва във възстановителното занимание вчера сутринта. Ирландецът се учудил защо в съблекалнята атмосферата е като в гробница, съобщава "7 дни спорт".

Като научил какво е положението в ЦСКА, чужденецът изобщо не останал очарован. След това му казали, че се бавят по две заплати, и на него съвсем му потънали гемиите.

Шеридън ще бъде на разположение на "червените" за двубоя от плейофите за Лига Европа срещу Дъ Ню Сейнтс (Уелс) в четвъртък.

Не е изключено ирландецът дори да попадне в титулярната единайсеторка, но това ще стане ясно непосредствено преди двубоя. За разлика от по-голяма част от останалите нови попълнения, Шеридън е провел пълноценна подготовка със Селтик и очакванията са той да е в много по-добро физическо състояние от италианските си колеги в ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

winn3rbg
16.08.2010 12:24

Момчето е на 21 ти какво искаш, всеки да бъде като Оуен и на 21 да му дават златна топка. Има към 30 мача и 12-13 гола, а и го викат в националния на Ейре, които отидоха на бараж за НАША сметка и отпаднаха само заради съдийска грешка. Като за ЦСКА изглежда добре и се надявам да направи нещо, а не като тея кухи италианци.

mitaka88_bg
16.08.2010 11:59

Тоя пич са го взели за голмайстор,а той където и да е играл, никога не е вкарвал по много голове.Правете си сметка.